Όροι Χρήσης

 

Η ιστοσελίδα autoscoop.eu παρέχει τις υπηρεσίες της στους επισκέπτες της με την αποδοχή από πλευράς τους των ακόλουθων Όρων Χρήσης.

Παρακαλούμε να τους διαβάσετε προσεκτικά.

Όταν επισκέπτεστε το autoscoop.eu ή αποστέλλετε ηλεκτρονικά μηνύματα (emails), επικοινωνείτε με το autoscoop.eu με ηλεκτρονικό τρόπο. Ως εκ τούτου αποδέχεστε το δικαίωμα του autoscoop.eu, κατ’ αντιστοιχία, να έρχεται σε επικοινωνία μαζί σας με ηλεκτρονικό τρόπο. Συμφωνείτε επομένως εκ των προτέρων ότι οι ηλεκτρονικές αυτές επικοινωνίες και οι πληροφορίες που διακινούνται μέσω αυτών, ικανοποιούν τις ισχύουσες νομικές απαιτήσεις και κανόνες σχετικά με την ανταλλαγή τέτοιων επικοινωνιών σε γραπτή μορφή.

Το σύνολο του περιεχομένου που βρίσκεται στο autoscoop.eu, όπως ενδεικτικά και όχι δεσμευτικά, κείμενα, γραφικά, εικόνες (ανεξαρτήτως χαρακτηριστικών), ψηφιακά αρχεία και λογισμικό, είναι αποκλειστικής ιδιοκτησίας της ιστοσελίδας autoscoop.eu ή των παρόχων περιεχομένου που συνεργάζονται με την ιστοσελίδα, και προστατεύεται από τους Ελληνικούς και Διεθνείς νόμους περί προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων.

Απαγορεύεται οποιαδήποτε έμμεση χρήση της ιστοσελίδας και των περιεχομένων σε αυτή, προς όφελος άλλης επιχείρησης, εμπορικής ή μη, χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της εταιρείας μας.

Η εταιρεία autoscoop παρέχει περιορισμένη άδεια πρόσβασης και χρήσης της ιστοσελίδας autoscoop.eu, για την επικοινωνία με την εταιρία.

Οι επισκέπτες του autoscoop.eu διατηρούν ένα περιορισμένο, ανακλήσιμο, και μη αποκλειστικό δικαίωμα να δημιουργήσουν έναν υπέρ-σύνδεσμο (hyperlink) για την αρχική σελίδα autoscoop.eu σε δικτυακό χώρο ιδιοκτησίας τους, εφ’ όσον αυτός ο υπέρ-σύνδεσμος δεν περιγράφει την εταιρεία autoscoop, ή τις υπηρεσίες της με ένα ψεύτικο, παραπλανητικό, μειωτικό ή ειδάλλως δυσάρεστο τρόπο. Οποιαδήποτε αναρμόδια χρήση διακόπτει την άδεια χρήσης ή πρόσβασης που χορηγείται από την autoscoop. 

Η εταιρεία autoscoop διατηρεί το δικαίωμα να κάνει οποιεσδήποτε αλλαγές στην Ηλεκτρονική Σελίδα και τους Όρους Χρήσης οποιαδήποτε στιγμή κρίνει απαραίτητο.

Οι επισκέπτες της ιστοσελίδας autoscoop.eu συμφωνούν αυτόματα ότι οι συγκεκριμένοι Όροι Χρήσης υπόκεινται στους Νόμους του Ελληνικού Κράτους σχετικά με όποια διαφωνία προκύψει μεταξύ των χρηστών και της ιστοσελίδας autoscoop.eu, και κατά συνέπεια της εταιρείας autoscoop.