Τρόποι Αποστολής

 

Για την Αθήνα:
Τα περισσότερα ανταλλακτικά αποστέλλονται την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη μέρα ανάλογα με το είδος του ανταλλακτικού που θα μας ζητηθεί.

Ακολούθως υπάρχει μεγάλη ευελιξία στον τρόπο αποστολής:

Αναλόγως το που βρίσκεστε στην Αθήνα και την παραγγελία σας, υπάρχει δυνατότητα αποστολής ακόμη και με δικά μας οχήματα, σε αυτή την περίπτωση θα μπορέσετε να πληρώσετε τα ανταλλακτικά είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, είτε κατά την διαδικασία παραλαβής τους με μετρητά.
Επίσης υπάρχει η δυνατότητα αποστολής με μία από τις πολλές συνεργαζόμενες εταιρείες courier μετά από τηλεφωνική συνεννόηση πάντα και ανάλογα το μέγεθος και το βάρος θα υπάρχει αναλυτική ενημέρωση προς εσάς για την ακριβή χρέωση, σε αυτή την περίπτωση μπορείτε να πληρώσετε είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, είτε με αντικαταβολή.

Για την υπόλοιπη Ελλάδα
Υπάρχουν 2 τρόποι αποστολής:
Υπάρχει η δυνατότητα αποστολής με μία από τις πολλές συνεργαζόμενες εταιρείες courier μετά από τηλεφωνική συνεννόηση πάντα και ανάλογα το μέγεθος και το βάρος θα υπάρχει αναλυτική ενημέρωση προς εσάς για την ακριβή χρέωση, σε αυτή την περίπτωση μπορείτε να πληρώσετε είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, είτε με αντικαταβολή.
Για τα βαριά ή ογκώδη ανταλλακτικά που θέλετε να σας στείλουμε συμφέρει η αποστολή με πρακτορείο μεταφορών. Η χρέωση στην περίπτωση αυτή είναι αναλόγως το πρακτορείο και τον όγκο του δέματος ενώ σε αυτή τη περίπτωση δυστυχώς δεν γίνεται δεκτή η αντικαταβολή. Θα πρέπει να γίνει κατάθεση του ποσού της παραγγελίας σε τραπεζικό μας λογαριασμό κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης.